Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A jak jste protestoval proti válce v Afghánistánu (1979), Čečensku, Gruzii, Sýrii ... A jak v r. 1953, 1956,1968 .... :-P

1 0
možnosti
ZD

A jak vy jste mával, když přes nás nalétali na Kosovo ?

1 0
možnosti
ZD

Koukám, že se jedni a ti samí slétají na jakoukoliv diskusi, která zavání politikou a melou jedny a ty samé ptákoviny a odsuzují šmahem vše co hystericky nenadává správným směrem. Politikou se zabývají protože diskuse o politice absorbuje jakékoliv názory kohokoliv. Bez potřeby rozumu, bez nutnosti znát souvislosti, bez potřebného odstupu. V hospodě by mnozí za podobné výlevy dostali po druhé větě mezi světla, tady mají bezpečné místo na vylévání nestrávených zbytků přemýšlení.

2 2
možnosti
MV

bez potreby rozumu, bez nutnosti znat souvislosti, bez potrebneho odstupu...

tohle dejte vedet nekterym "politickym komentatorum" zde, pak ubyde jak blogu a logicky diskuzi k nim

1 0
možnosti
JL

Pan Kamm chpe obavy Ruska... Potom by jste mel taky chapat obavy soudruha Hitlera. Ten pote co Cs. prezident Benes v r. 1935 uzavrel spojenecke (taky obranne) pakty s Francii a SSSR, tedy neprately Velkonemecke rise, se taky obaval...

2 0
možnosti
PB

..... sa obávám, že někeří jedinci, odkojení mediální, virtuální realitou Matrixu, dialektiku o následcích a příčinách nikdy nemužou pobrat, neb "to a to a tamto říkali přeci v ČT" a po tem nejede vlak;-D!,- zkrátka jejich malý, uzavřený, omezený svět, bez myšlení, bez analyzování, odvozování, hledání vztahů, souvislostí, spojů, etc.- je pro ně komfortem, při kterém nemusí nic tvořit, protože "správný světonázor a postoj" už mají nadiktován. De totiž voto, že u teho nemusí vůbec, ale vůůůbec přemýšlet a vono jim to maximálně vyhovuje!,- ....... žišikriste!,- a Vy na ně vytáhnete příčiny a následky!

1 1
možnosti
PN

Pane Kamme, narozdil od mnoha hysteriskych diskutujicich jsem take proti jakekoliv valce, takze samozrejme i proti teto. Hezky den.

5 0
možnosti
JK

Proč jen vás ten Putin nechce poslechnout. Nevíte? ;-)

4 1
možnosti
Foto

Stručně a jasně. Rozumné shrnutí současné situaci, i názory. Dík , pane Kamme. KARMA. ;-)R^

4 7
možnosti
JK

Napište že nesouhlasíte s krvavou genocidou páchanou putinovci na ukrajinském lidu, ona totiž anexe je pouze připojení území a neznamená to krvavou válku. Pak opakujete dokola omílané věty, kterými se Putin snaží omluvit svoji šílenou válku.

Nejprve Putin porušil Budapešťské memorandum a obsadil Krym a Donbas. Místo toho, aby Evropa tvrdě odpověděla a vyzbrojila Ukrajince, aby moli vytlačit putinovce ze svého území, domluvili ony Minské dohody. Velká sranda byla když Putin prohlásil, že je plnit nemusí, protože Rusko není smluvní stranou. Logicky pak ale nemůže Putin do jakéhokoliv neplnění kecat, natož tím odůvodňovat válku. Putin si ale s pravdou a smlouvami vytírá zadnici, proto se stále divím, jak někdo může stále opakovat již dávno vyvrácené mýty šířené Kremlem. https://www.forum24.cz/blouzneni-obhajcu-ruske-agrese-kdo-porusil-minske-dohody/

Na tom je vidět, že Putinovi se věřit nedá, lže a pro udržení moci udělá cokoliv, jakmile bude poražen přijde o moc a dopadne jako většina krvavých diktátorů. V tomhle historie mluví zcela jasně a na nás je diktátorovi se postavit a zarazit ho dřív než nabere na síle, která rozpoutá světovou válku. Světovou válkou Putin vyhrožuje už dlouho a to si pište, že klidně bude bombardovat Prahu a ani nemrkne. Tady pan Kamm napíše ať se rychle vzdáme území, protože on nerad válku a že jsme neměli Putina provokovat. Asi se už těší na tu prosperitu totálně zničené země pod totální nadvládou Putina. Momentální snížení životní úrovně je proti tomu brnkačka, nebojím se, že bude málo plynu, bojím se, že mi bude vládnout Putin krvavou rukou.

Ještě jedna oprava, nejde o "konflikt Ruska s Ukrajinou", jde o podlé přepadení Ukrajiny ze strany Ruska, jde o Putinem vyvolanou krvavou válku a Putinem nařízenou genocidu Ukrajinského národa. To dokazují válečné zločiny putionových skřetů, za které budou souzeni mezinárodním tribunálem, včetně velitelů a včetně Putina. I když je pravděpodobné, že se konečné porážky nedožije, jako většiny diktátorů.

12 2
možnosti
Foto

Když ukončil perex slovy "nesouhlasím s žádnou válkou", bylo mi jasné v jakém duchu se článek ponese. Nemýlila jsem se.:-)

7 3
možnosti
MS

Škoda, že jste tentokrát vynechal vaši diagnózu, která je z textu článku více, než jasná.

Ohledně nějakých dohod jsem nezaznamenal, že k vyhlášení války stačí rozmístění nějakých zbraní. Myslel jsem, že se válka (speciální operace) vyhlašuje až po jejich použití.

Kdybych to omezil na ČR, tak v našem státě taky lze legálně pořídit střelnou zbraň, kterou chcete - li můžete považovat za obrannou nebo útočnou. Ale nevšiml jsem si, že by ČR vyhlásila válku všem majitelům legálních zbraní za jejich držení. To až když ji použijí proti jiné osobě, se vyšetřuje a stíhá. O ilegálním držení zbraně nemá cenu vést diskuzi, ovšem minská dohoda, kterou argumentujete vůbec neobsahovala žádnou dohodu o nevstupu do NATO, ani nerozmisťování zbraní na území UA. Naopak existuje dohoda o stažení "jaderných zbraní", kterou Russácko porušilo. Takže Ukrajina by měla zpět dostat jaderné zbraně.

10 3
možnosti
MS

Jenom dodám, že dle vaší logiky russácko rozmístěním zbraní zhn do kaliningradu a ponorek naplnil stav ohrožení Evropy a tudíž by na jeho území měla být provedena speciální operace.

2 0
možnosti
AM

Z některých komentářů ta nenávist k Rusku přímo tryská.

Správně to hned po začátku války řekl Václav Klaus, ne láska k Ukrajině a boj proti válce, ale nenávist k Rusku je těchto lidí hnacím motorem.

U těchto lidí je černobílé vidění - v Rusku vše špatné na 100 % (ač kromě Sýrie mělo válečné konflikty pouze na území bývalého SSSR) a v USA vše dobré a hodné na 120 % (ač se angažuje už léta ve válečných konfliktech po celém světě).

Ale pravda a láska nakonec přece musí zvítězit, až bude válečný byznys nasycen a uspokojen.

4 5
možnosti
JK

Rusko za nic nemůže, to diktátor Putin zneužil zbytek bohatství Ruska ke svým mocenským choutkám. Nedokáži nějak překousnout, proč obhajujete a omlouváte tohoto krvavého diktátora a jeho činy. Proč to dělá Václav Klaus je jasné, ale proč bych měl já, nebo kdokoliv ze svobodné části světa líbat Putinovi jeho krvavé ruce.

7 0
možnosti
JZ

Lži o tom, že Ukrajiny údajně nedodržovala Minské dohody přesvědčivě vyvrátil právník Aleš Rozehnal. Viz.

Blouznění obhájců ruské agrese. Kdo porušil minské dohody? – Forum24

3 0
možnosti
AM

A já často přemýšlím, kde čerpáte své vidění světa, teď už budu mít jasno;-)

2 5
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 33,00
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik