Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Příčinou války na Ukrajině je ruský imperialismus. Bylo to Rusko, které napadlo Ukrajinu v roce 2014.

6 0
možnosti
JK

To mně připomíná jednu dobu. Ale soudruhu, vy jste přece nesouhlasil s vedoucí úlohou strany. Tak to vás do té Jugoslávie pustit nemůžeme. Můžete si zato jenom vy sám. Doba, po které se autorovi a dalším místním trollům očividně stýská.

8 0
možnosti
JZ

Zase lež. Ukrajina Minské dohody dodržovala, druhá strana a rusáci nikoliv. Slava Ukrajiny [UA]

5 1
možnosti
MV

takze abychom meli levny plyn a ropu, bude treba s Ruskem jednat....

pane jo. jak dopadly posledni umluvy napr. stran vyvozu obili?

Rusko svym jednanim casto prezentuje, ze neni partnerem pro jakekoliv dohody! a proto se musime zaridit jinak.

10 0
možnosti
Foto

Pokud jste opravdu chlap, n vezměte do ruky zbraň a jděto to to Ukrajincům vybojovat. Budu Vám držet palce. :-PR^

2 7
možnosti
AM

A24d83a52m 54M27a86l19ý

27. 7. 2022 8:20

Autor se nám snaží vysvětlit, že kdy se s Ruskem mluvilo ... blabla ...

Skutečnost je taková, že Rusko je agresivní imperialistická rádobyvelmoc. Dohody a smlouvy jsou pro Rusko jen nástrojem pro získání nadvlády.

Rusko tedy dělá to, co mu okolní svět dovolí. Představivost, kam až může Rusko zajít, byla u světových lídrů nedostatečná.

Nyní holt bude nutné Rusku vysvětlit, že vše má své meze

8 0
možnosti
Foto

Který důvod přesně dovoluje Rusku napadnout jiný stát?

Napište nám to, ať víme čím to odůvodňujete.

12 2
možnosti
OK

O66t64t87o 48K11a91m76m

27. 7. 2022 6:54

já to neodůvodňuju, já jenom konstatuji...příčiny a následky, zkuste číst ještě jednou...

4 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 2
možnosti
MK

No ten tu právě bude chybět.

1 0
možnosti
MB

Neustále nechápu, proč se Rusko vůči NATO vyhraňuje? Jde přece o uskupení za obranu demokracie a svobody. Kremlu jde přece o totéž. Jinými slovy - Čím blíže se NATO dostane k hranicím Ruska, tak přece lépe. Moskva ví, že o tuto část hranice se nemusí vůbec starat. Odsud útok přece nepřijde. Už se nejedná o tradice VS, kdy se spojenci raritně přepadávali navzájem, MLR, ČSSR 1968 ...

Rusko je tak rozsáhlé. Je prakticky nemožné s ním nesousedit. Děje se rarita. Zabíráním dalšího a dalšího území - Samo se k NATu blíží. Dá se očekávat, že na anektovaném území, si umístí své rakety. K hranicím Finska a Švédska, pošle atomové bombardéry. Tak proboha, kdo tady koho vlastně ohrožuje ? :-)

9 3
možnosti
MB

Petře, skutečně mínus nechápu. Proč vlastně Rusko samo - do NATO nevstoupí? Ušetřilo by kopec peněz. Konečně, by reálně pro své lidi mohli udělat. Důchodovou - zdravotní reformu.Vstoupit nemohou ze 2 příčin. Vojenské rozpočty a použití armády by podléhalo širokému rozhodování. Nu a to hlavní - Už by nemohli nikoho přepadat ... ! :-(

6 0
možnosti
ZD

Před zhruba 15-ti lety jsem četl zajímavý článek nějakého politického komentátora z USA, který předpovídal dnešek. Již tenkrát psal, že se z EU stala ekonomicky významná síla a největší propojený trh na zemi. Komentoval významné soustředění ekonomické a intelektuální kapacity s varováním, že světový hegemon nenechá tu skutečnost jen tak. Vyjádřil se o možných lokálních válečných konfliktech a lidových povstáních, které budou provokovány se záměrem tuto soustředěnou ekonomickou sílu rozdrobit. Článek byl u nás komentován jako výsměch toho, co někteří komentátoři dokáží napsat, když jsou naše vztahy (UE a USA) - tenkrát - přeci na tak nezvykle dobré úrovni.

5 4
možnosti
JK

A četl jste i tu spoustu článků o mocenských choutkách Putina a varování, že pro zbídačené Rusko, pod vedením diktátora s neomezenou mocí, může být riziko vyvolání světové války velmi vysoké. Vida a děje se.

1 0
možnosti
RK

Nesouhlasím s válkou na Ukrajině, ale....

Nožičkovo alter ego 8-o

12 3
možnosti
MB

Stejného cíle se dá dosáhnout různými prostředky. To Vám zřejmě hlava nebere.

6 2
možnosti
  • Počet článků 489
  • Celková karma 33,01
  • Průměrná čtenost 720x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik