Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Celkem dobrý článek, ale jak jste pro boha přišel na to, že vláda zajistila dostatek plynu ?

0 0
možnosti
ZZ

No premiér to říká !

;-D;-D;-D

1 1
možnosti

K81a43m87i70l 38Š53a71n71c67a

15. 8. 2022 13:57

Určitě by současná vláda mohla spoustu věcí dělat líp, ale pořád mi přijde lepší způsob přijít s nějakou finální dohodou, než aby si ráno udělal tiskovku jeden ministr, v poledne druhý s upravenou verzí a večer teprve přišla vláda s nějakou ještě upravenou verzí. A Kovandu nemůžete brát vážně, to je podobný panikář jako byl za covidu Flegr.

2 3
možnosti
ZZ

Kolikrát už tato vláda přepracovala ten 16 tisícový příspěvek, který nám měla co nejdříve dát ? Teď už víme jen to, že to bude rozdělené na 2 roky a kdo ví co z toho ještě vyleze - ale 20 % inflace nás užírá už teď několik měsíců.

:-P:-P:-P

1 0
možnosti
LM

o plynu mluvili v dalsi casti ... proste plyn bude nebo nebude ... cena je az dalsi krok

0 0
možnosti
ZZ

Za nesmyslnou cenu může být plynu dost. To pravé kouzlo je v tom, že i ta cena musí být přiměřená.

;-)

0 0
možnosti
MP

"Projednáme, počkáme, rozhodneme a teprve potom oznámíme." To by i tak nejak bylo v poradku, kdyby to rozhodnuti prislo v nejakem konecnem case a v prubehu toho projednavani neoznamoval kazdy z nich neco uplne jineho.

Podobne bych jim nezazlival ani nadavani na predchozi vladu, kdyby to byly vecne argumenty jako "tohle zpusobil Babis, my muzeme udelat tyhle kroky na lehke zmirneni situace, ale neni mozne ji ze dne na den vyresit. Proste si tim budeme muset projit a tu situaci pretrpet, protoze jinak ji budeme jen prodluzovat."

0 0
možnosti
VF

Lukáš Kovanda to je ten lhář, který na stranicko-podnikovém bulvárním plátku iDNES.cz šířil v 2021 dezinformace, že koalice chce lidem zdanit celoživotní úspory na splácení státního dluhu.

4 2
možnosti
LM

vsak mu to tam Matesova vmetla do tvare ... a on, v zapeti, tu svoji predtuchu ceny paliv za 100 CZK opet oprasil ...

1 0
možnosti
ZZ

Jana Matesová se s Lukášem Kovandou aspoň jakž takž shodli, i když bylo vidět, že Matesová, jako poradkyně ministra financí nemůže otevřeně přiznat, že vláda to dělá blbě. Byla vyloženě ráda za to, že vláda dělá aspoń něco - byť to vyjde 3 x dráž, než kdyby nedělala nic.

Ono asi Ukočírovat Stanjuru a Sikelu a jejich fantasmagorické nápady, není žádný med.

;-)

17 5
možnosti
PK

Povídání paní Matesové mně vždy připadá takové obecné, něco jako od p.Švejnara.

3 2
možnosti
JL

No jasně, že to horší nás čeká - to pochopili už i žebrající Pražané, co ode mě chtějí drobné, ale nechtějí jít pod 20. Přece problém začne, až se začne topit a ještě větší, až přijde vyúčtování. Samozřejmě že Adamová-Pekarová ani Schillerová problém se zaplacením účtů mít nebudou - s jejich platem - ale musejí obě předstírat, že je problémy obyčejných zoufalců s příjmem 20 000 a m éěn, zajímají. Což musí být otrava, pro ženské, co počítají na kontě milionky. Moderátorka se mohla zeptat konkrétně, čím doma ženské topí a jestli ví, kolik platily jejich domácnosti za loňsko. Jinak jsou to jen plky. Gud báj.

10 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 33,00
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik