Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J32a27n 70H32a27r70v76a89n

25. 6. 2022 6:23

Ty naše povinné platby pro ČT se zdůvodňovaly tím, že ČT nebude mít příjmy z reklam. Dnes mají od nás 7 miliard, ještě si mastí kapsu reklamami a pořád je jim to málo. - Ono už jen podle jmen na obrazovkách je vidět, že na ten cecík ČT jsou přisáté celé rodinné klany Rv

9 5
možnosti
MS

Příjmy z reklam na ČT2 jsou odváděny do státního fondu kinematografie.

3 0
možnosti
JK

Právo na stávku je zakotveno v zákonech.

Vraťte se do středověku, bude vám tam líp.

5 7
možnosti
SB

Právo na stávku se však týká požadavků na pracovní a sociální podmínky: vyšší mzdy, delší dovolená apod. Není tady proto, aby zaměstnanci diktovali, co se bude dělat. Kuchař v restauraci též může stávkovat, aby měl příplatky za prací o víkendových dnech, ale nemůže stávkovat za to, že odmítá vařit krůtí guláš a že trvá na tom, že guláše budou vždy pouze hovězí nebo vepřové.

6 2
možnosti
Foto

Souhlasím, že se na nové pořady a seriály vzniklé na ČT nedá koukat. Ne, že by to jinde bylo lepší, ale ČT na to má od nás nějakých 7 mld. Upřesňuji, koukat se dá, ale je k tomu potřeba speciální vkus a IQ.

8 1
možnosti
JL

Na ČT se dá místy dívat - například se mi líbí některé zahraniční krimi seriály. To ČT pracovníkům jde - nakoupí, nadabují a divák je spokojen. Jinak zpravodajství, Moravec a Jílková, to už je totál marnost a nuda.

9 0
možnosti
LH

Jen počkejte co tu bude obhajcu. Když chtějí stávkovat státní zaměstnanci, tak jsou to nezodpovědní barbaři. Tady to budou uvědoměli čestní lidé a přitom jde jen o prachy... :-P

12 1
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 723x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik