Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pravda končí tam, kde začíná zpravodajství ČT.

11 11
možnosti
RK

Řekněte nám Martine, kde vy hledáte pravdu?

0 0
možnosti
JZ

K ČT bývám kritický. Tak už by konečně měla přestat vysílat Chalupáře, neřku li majora Zemana a další totalitní odpad. Je spousta nových kvalitních serialů. Četnické humoresky, Vyprávěj, Případy prvního oddělení a další. A ČT má důvěru 72% občanů ČR. Pokud se někomu nelíbi, má na to právo, ale holt je v menšině.

7 9
možnosti
MM

Jen podotknu, pokud se nemýlím, že ČT po Listopadu Majora Zemana nikdy nevysílala. a Chalupáře nepovažuji za totalitní odpad..

5 1
možnosti
Foto

Na ČT koukám minimálně a raději poslouchám hry na radiu a dokumenty. Dělám to řadu let,

3 0
možnosti
MM

Dle zdroje AMI Digital Index 2021, má ČT u lidí důvěru 72 %, ČRo 57 %.

Vztekáte se už přes 30 let, tak pokračujte. ;-D;-D

14 6
možnosti
Foto

Třicet let se vztekáte asi Vy,

nesuďte druhé podle sebe, pane Mudro.. ;-)Rv

5 10
možnosti
Foto

Přesně tak, pane Kame.... Na zprávy a publicistické pořady Televize Prima, nebo Prima News, už i ta Nova je věrohodnější. A Barrandov? Hrůza. Rv. O všem menšímu procentu občanů - diváků to vyhovuje - a ostatní se musí podřídit. To je ta naše "demokracie. Hlavně že platíme všichni pravidelně "desátky". (A ještě je to málo). "Ryba smrdí od hlavy". Začínají prázdniny, už e se těším na Chalupáře, na Tři chlapy v chalupě, na Majora Zemana, na Ženu za pultem a na televarieté, V. Dvořáka s j. Bohdalovou. Nic lepšího nemají - a co mají, to je nekoukatelné. (Policajt a nemluvně a tak podobně.( Nakonec proč se čílit? ČT vůbec nemusíme mít. Aspoň se nemusí rozčilovat. ;-D Dobré ráno.

7 6
možnosti
Foto

Sorry... Nakonec proč se čílit? ČT vůbec nemusíme mít, stačí internet. . Aspoň se nemusíme rozčilovat. ;-D Dobré ráno.

3 4
možnosti
LB

Podle nedávno zveřejněného výzkumu veřejného mínění, jen dvě média - Český rozhlas a Českou televizi - považovalo za důvěryhodné médium více než 50 procent respondentů, žádné jiné tuto hranici nepřekonalo.

Za veřejnoprávními se umístila tištěná média (např. Hospodářské noviny); komerční televize kromě CNN Prima News nijak zvlášť nezabodovaly a na úplném chvostu se umístila Soukupova TV Barrandov.

Ostatně každý si může tabulku vygooglit.

13 7
možnosti
RK

Paní Blahová, autor tady vytvořil takový WC žlábek pro podobně smýšlející, kteří tady na plátku nemajitele pokazují na špatné zpravodajství a tvorbu ČT. Takové chucpe se jen tak nevidí. Tak jim to nekažte.;-). Já se tím například bavím;-)

6 7
možnosti
JH

Jisté je jen to, že zmíněný chlív nebude vymetat stávající vláda o jejíž zvolení se ČT tolik zasloužila.

16 7
možnosti
JL

pracovníci ČT mají tučné platy, neb se jim valorizovaly, kdykoli na to bylo. Teď se najednou má propouštět a oni jsou zvyklí, že v ČT zůstávají, dokud se jim chce. bohužel se v posledních letech stali z novinářů agitátory a aktivisty. Myslím, že pevně věří, že jsou novináři, ale je to vesměs jen propaganda - provládní, probruselská, tzv. pravicová a tzv. havlovská.- Pravda a láska propagandy zvítězila v ČT na celé čáře a je dobře placena.

14 6
možnosti
PK

VPT ČT to je pro mnohé skutečně záhada, už ani nikdo netuší , kdo a jak řídí tento "podnik" v čele s bývalým karierním komunistou. Dostává od koncesionářů povinně každý rok téměř sedmimiliardový balík a s tím není schopna hospodařit. Nejlepší cesta je privatizace....

Představa, že u nás existují nezávislá veřejnoprávní media, je skutečně směšná. Ve skutečnosti Českou televizi a Český rozhlas ovládají tzv. „progresivní politické síly“, různé party ve vedení ČT a společnost ani vláda na ni nemají téměř žádný vliv.(Chartista a publicista pan Vlk 3.2.2020)

Superkarma za toto písýníčkoR^R^R^

15 2
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 723x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik