Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Werich měl pravdu... " To je hloupé, to se bude líbit."

Není nad emotivní výkřiky normalizované duše.

1 0
možnosti

..myslím, že použil jiný výraz..."to je blbý to se bude.."

0 0
možnosti
Foto

ad) "V roce 2020 jsme dobrovolně, bez nátlaku prosázeli skoro 400 miliard. Půlka se rozdala na výhry. Kdyby nebylo vysmátého Hušáka, tak stát mohl mít ročně bez práce, bez zdražování bratru 200 miliard ročně."

Zdroj: https://kamm.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=771856

To jakože se výhry v hodnotě 200 miliard neměly vůbec proplácet?!;-O

Ale to by snad v tom případě nikdo nevsadil ani korunu!

Buďme rádi, že se výhry proplácejí a že tudíž lidé sázejí. Stát má z toho dost velký vejvar.

3 0
možnosti
Foto

Asi pan autor vsadil na špatného koně a prohrál. Divíte se?

0 0
možnosti
Foto

ad) "výsmátý Hušák":

Co má společného s prosázením 400 miliard Kč v roce 2020? Tolik on prosázel?

(V Sazce skončil v roce 2011.)

2 0
možnosti

Hušak uz byl dávno odejit do ptroadliste drjin

1 0
možnosti

Propadliste dejin

0 0
možnosti
Foto

No realita je někde zcela jinde.

Například z těch prosázených peněz jd opravdu cca 50% na výhry, ale zbytek rozhodně není to či zůstane Hušákovi a spol. v kapse. Oni totiž z toho sázkové společnosti odvádí daně státu, platí z toho poplatky temnkde mají terminály, platí své zaměstnance, reklamu....

Tedy je absurdní myslet si, že zrušením sázení by přibylo 200 mld státu navíc. To jedině kdybyste ty sázející přesvědčil ať nesází a tak 90% z toho co prosází pošlou státu, ale to.moc reálně nevidim.

3 0
možnosti

Zahraniční firmy, když je zdaníme, tak se budou cukat. Dost cukat. Když zatrhneme danění v daňových rájích, ;-D;-D;-D zahraniční firmy už daníme a danění třeba ve Švýcarsku byste chtěl Švýcarům zakázat, nebo jak?

V roce 2020 jsme dobrovolně, bez nátlaku prosázeli skoro 400 miliard. Půlka se rozdala na výhry. Kdyby nebylo vysmátého Hušáka, tak stát mohl mít ročně bez práce, bez zdražování bratru 200 miliard ročně;-D další matematická perla. Loterijní společnost vybere 400, 200 vyplatí zpátky, 200 odevzdá státu a z toho zbytku bude žít.

3 1
možnosti

Už nejsem ten znalec daní jako kdysi, sláva, můžu mít prázdnou hlavu, ale jen bych chtěla k tomu, že by se na nás zahraniční podnikatelé rozzlobili kdybychom jim nějak zkomplikovali život daněmi, proto opatrně s nimi připomenout, že ti dobrodějove využili daňových prázdnin pro ně ušitých a určitých daňových úlev a pak to vzali kalupem odsud dál na další loupeživé výpravy...

Delvita, Spar, Mainl, Benetton...

1 0
možnosti

Nekoncepčnost a žití na úkor budoucnosti je teď, zvláště v postkomunistic. světě, v módě. Taky dobrý je, že lidé kritizují, ale když chtějí jet do zahraničí, tak žádají vládu, aby jim platila testy. Řádný hospodář vždy musí myslet na nutnost rezerv, nepromrhat je ani před volbami. Koncepčnost znamená, že se přiměřeně stejně spravedlivě řeší všechny oblasti, nikoli silně na úkor slabších skupin a nikoli silně ve prospěch dravých nátlakových skupin.

1 0
možnosti

Vzorem v zadlužování nám mohou být USA.

0 0
možnosti

No jasná zpráva je, že to zaplatíme, tedy musíme to zaplatit a zdražování a vyšší daně jsou jen jeden ze zdrojů, pak by mohlo přijít snižování důchodů, platů ve státní sféře, zvláště příkladem jistě půjdou senátoři a poslanci na všech úrovních .......přidal bych privatizaci VPT a hned 7 mld. k dispo na příští rok :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 34,54
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik