Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Nu, jsou věci nevinné, jako na příklad, když holčička krade na pískovišti chlapečkovi autíčko a věci, kdy je jeden zatraceně vinen. Krade vesele a furt a moc.

2 0
možnosti
MB

Už je to úsměvné. Ve střetu zájmů jsme každý. Dokonce nám to ukládá Zákon - "O rodině". Ten zhruba říká, že o tuto máme pečovat, vlastní majetek rozhojňovat. Prostě té základní komunitě zajistit blaho. To je role matky, otce .

Obecně se předpokládá, že se bude více makat a méně mluvit. Rodič bude příkladem potomstvu. Bureš svou povinnost naplňuje, rozhojňuje, stará se. Všemu dal sofistikovaný a obří rozměr. Dělník Evropy, podporuje českého oligarchu, aby se jeho rodině, lépe žilo. Když tu pokřivenou zřejmost vyhlásí jeho syn - Veřejně jej nechá vyhlásit za blba. Blba u výslechu netřeba brát vážně. Bureš otec, vlastně říká :

Když řídím auto, tak je moje. Když jej svěřím do garáže - tak jej už nevlastním. Kdykoliv mohu přijít, opět se povozit, Nejsem vlastník -jsem beneficient. Nechápu, proč 530 zástupců EU, toto nechápe? Jsem chudoben, nic nevlastním. Chvála 30 osvíceným, vidí pouze tu garáž. V ní, přes noc to stojící auto. Stojí tam, ve střetu zájmů tedy nejsem! ANO, do garáže pošlete další prachy ! Nebudou moje.Je to logické, "čo nechápetě" ? ... :-)

5 3
možnosti
KV

a myslíte svěřenecké nebo svěřenské fondy pane autore

2 0
možnosti
PB

P39e31t57r 84B77u82r56i48a60n

10. 6. 2021 16:45

Popravdě se jedná o věřitelské fondy. Jejich účelem je to, aby ta naivnější část voličů uvěřila, že Babiš nemá s Agrofertem vůbec nic společného. :-)

7 2
možnosti
PK

Je před volbami a vše se hodí, kde byla slavná EU v době nej náporu Covidu......?

5 1
možnosti
PB

P76e71t85r 41B88u43r85i69a64n

10. 6. 2021 16:13

Pravda, ta jen nevěříce s hubou otevřenou zírala jak se Babiš pakuje v režimu nouzového stavu.

5 4
možnosti
JS

Mimo to naše moudrá sněmovna na návrh génia Kalouska střed zájmů vyřešila přijetím zákona lex Babiš.

2 2
možnosti
PB

P74e46t17r 42B75u49r96i54a89n

10. 6. 2021 16:12

A mimoto o tom nevíte naprosto nic a blábolíte nesmysly.

Zákon o střetu zájmů je z roku 2006, tedy za vlády Jiřího Paroubka a prosadila ho ČSSD. Mimo jiné se v něm praví toto:

Veřejný funkcionář je povinen zdržet se každého jednání, při kterém mohou jeho osobní zájmy ovlivnit výkon jeho funkce. Osobním zájmem se pro účely tohoto zákona rozumí takový zájem, který přináší veřejnému funkcionáři, osobě blízké veřejného funkcionáře, právnické osobě ovládané veřejným funkcionářem nebo osobou blízkou veřejného funkcionáře zvýšení majetku, majetkového nebo jiného prospěchu...

Ale pokud myslíte onen dodatek z roku 2017, který střet zájmů ještě zpřísňuje ve smyslu, že onen politický činovník nesmí vlastnit ani čtvrtinu a více podniku, který sám žádá o dotace, státní zakázky a nenárokové benefity, ale ani žádná média, tak to byl vládní návrh a předložil ho poslanec Jan Chvojka z ČSSD.

Kvíz:

Najdi v textu uvedené jméno Miroslav Kalousek (10 bodů)

7 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 34,54
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik