Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zvolení Hamáčka předsedou zařídila v ČSSD Hradní troska, ale nebylo to zadarmo a myslím, že "návrat lháře" (podobnost s filmem "Návrat idiota" je čistě záměrná) je jen malý kousek z toho co musel ještě slíbit.

Leze to z nich jak z chlupaté deky, ale je zřejmé, že Hami se od svého nového příručího učí rychle a dopadne to jako vždycky, z ostudy kabát, neva ten se dá převléknout. Stejně to má srovnané i Venezuela, kde jde zatím jen o kosmetický posun od "zatím se předsedovi nic neprokázalo" k "zatím se předsedovi nic závažného neprokázalo", přeloženo "lhal zatím jen málo". Opozice samozřejmě na tuhle aféru s obrovským vlastizrádným potenciálem naskočí a fouká do ohýnku co to dá, aby se rozhořel. Obyvatelstvo na tu šarádu kouká jak puk a sleduje zda to zase zhasne, nebo se to zase rozhoří a budou padat hlavy. Zatím padají jen hlavy "zrádců", co si dovolí říci veřejně pravdu (není však všem dnům Netolickým konec, neb Hamimu zvoní hrana a nástupce by měl být hrdina). No uvidíme na koho dopadne Kroupa příště a jak bude velká.

Jinak pro paní Maláčovou, vlastizrada a velezrada jsou zcela jiné skutky a sdělit nám, národu, že jsme pitomci, že stejně neznáme rozdíl a tak je jedno říká, je pro národ hrubá podpásovka. Člověk si tak říká, že skutečně nezná vše a tak v čem mě, nás, národ ještě tahle večerníčku podobná ministryně lakuje (nikoli postavou a obratností).

1 0
možnosti

Já jsem ani jednu debatu neviděl, tak už vím, o čem to bylo. Holky si povídaly o Hamáčkovi - to pro ně muselo být kruciální téma, asexuální sociální demokrat, který chtěl do Moskvy, ale pak vlastně necht+ěl. Asi jako kdyby Beneš chtěl za Stalinem a pak zas ne. Ale tehdy jo. Jel, infarkt, mrtvola...revoluce.

0 0
možnosti

To Václav pozval tři ženské kvůli genderové vyváženosti, jinak tam sedí vesměs pytlíci.

3 0
možnosti

Vážený pane Kamme (omlouvám se za případné nespisovné oslovení, doufám, že mně někdo poradí) , velmi rád čtu Vaše příspěvky, protože mají nějakou myšlenku a nějaký názor. Ovšem na druhé straně, pokud nejste placený za počet uveřejněných článků nebo slov, myslím, že je zbytečné každý den reagovat na každý pšouk.

1 0
možnosti

O46t58t78o 47K68a36m89m

9. 5. 2021 21:28

.... oslovil jste dobře, což o to, .... placený nejsem (zatím - ha, ha, hi, hi), ale dopsal jsem knížku, námět na novou nemám, tak se bavím...(pravda je taková, že se bojím, aby klávesnice nezrezla)....bavím se tím, že občas - často popudím,... je to takový nevinný koníček...další můj koníček je sledování televizních reklam...taky fajnová úchylka, co...

0 0
možnosti

zase to u VM bylo 3 na jednoho?

1 0
možnosti

O15t62t97o 35K86a32m29m

9. 5. 2021 21:29

...jak jinak.... dvojčata s Pirátkou jsou tři kousky...

3 0
možnosti

Pěkně vyjádřeno "dvojčata z TOPky"

4 0
možnosti
Foto

Takový krásný májový den a vy se trápíte u televize.

3 0
možnosti

Ona ta Schillerová asi vůbec není hloupá.

Na chleba si tam s elegancí namazala úplně všechny - a ještě s úsměvem.

;-D;-D

12 0
možnosti

O kauze Vrbětice, p. Hamáček a cesta necesta do Moskvy zatím nejseriózněji píše Respekt. Celkově je úroveň české politiky chabá, asi dám svůj hlas novému subjektu Přísaha. Bude dobré mít v parlamentu rovnou policii, to se v našem zkorumpovaném prostředí hodí, je to lepší varianta než KSČM a SPD.

4 0
možnosti

Vaše přesvědčení, že se Přísaha dostane do sněmovny, je mírně řečeno naivní. Zajímalo by mě, zda znáte některého kandidáta, krom Šlachty.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS