Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Problem je, ze na hrade vevodi pukavec. Ostatni by se dalo resit.

0 0
možnosti

Evidentně tu vzniká prostor pro levicovou stranu, zatím sbírají odpadlíky Piráti, což je logická levicová alternativa aspoň co se programu týká. Piráti ovšem nesedí těm starším, kteří nesnáší komouše, Andrej je imperialistický despota, Okamuta je extrémista, pravičáci oni nikdy nebudou, Piráti jsou mlaďoši a kterých je pořád dost. Za prachy za Sputnik si Miloš dostane darem Obecňák pro Zemanovce, dojde ke sloučení a společně se vyšvihnou možná na 2%. To Hamáček myslel tím, že Obecňák nikdy neprodá.

Pokud se někdo odváží založit levicovou stranu s promyšleným programem a nějakým solidním ksichtem pro voliče 50+, pak tu prostor rozhodně má.

0 0
možnosti
Foto

Odchod ministra Petříčka z vlády ČSSD prospěje. To je můj odhad - moje intuice. (Většinou mě nezklame). R^;-)

1 0
možnosti
Foto

J86i10r17i 86C69i89z

13. 4. 2021 10:50

Pan Petricek neni tymovy hrac a mit neco takoveho ve svem mancaftu, tak je prvni na rade koho okamzite vyhodim. Podobny typ dovede rozlozit cely mancaft za chvili (dlouholeta zkusenost ze sportu). Osobne jsem vzdy volil Zelene, ale ted je z nich jen odnoz ODS, tedy pro me nevolitelni. CSSD bude pro me volitelna v pripade, ze predsedkyni bude pani Malacova, ktera pro obycejne lidi udelala 10x vic nez vsichni jeji predchudci od r.89 na ministerstvu dohromady. Pani Malacova odvadi skvelou praci, ma vzdelani z Nemecka a V.Britanie, tedy zadne socialisticko-komunisticke, a chape velmi dobre socialni potreby lidi. Seznam.cz (Aktualne.cz) patri do portfolia pana Bakaly a je to desna propaganda jemu naklonenych partaji a politiku.

0 0
možnosti
Foto

Možná se SD ocitla v situaci podobné stavu závisláka, který měl jít na detox. To ovšem bolí, proto dá přednost další zničující lajně. V tomto případě doporučené panem Milošem Zemanem.

1 0
možnosti
Foto

Pokud chce autor kohokoli na vodcasdejší politic, scéně SROVNÁVAT S VEJCI., pak by neměl opomenout, že je v ní i NEMÁLO ,,záprtků";-)

0 0
možnosti

Strmý pád nejstarší politické strany v Čechách bude asi i nadále pokračovat a to bez ohledu na pana Petříčka....otázka je, kdo jí nahradí a jakým způsobem....

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS