Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Běda nám!

Vydržel jsem to dvacet minut, pak jsem od obrazovky odešel. Oba diskutující se sebou nesouhlasili (tzn. začali se hádat...) za cca 7 minut, chechtala se poměrně často i Terezie Tománková, přičemž se obávám, že víc Fialovi než Babišovi. Jen můj pocit...

Fiala nezklamal. Jeho vláda je nad všechny vlády minulosti, jen jsme prostě u snědeného krámu. Pravdu měli diskutující oba, jen se obávám, že každý jen tu svou. Faktem zůstává, že je většině národa za Fialy hůř než za Babiše, takže jestli si Fiala dovolí vypustit z úst myšlenku, že lidi vidí, jak kvalitně jeho vládní seskupení pro ně pracuje, tak já si dovoluji vypustit jinou - tu, že to za dva a půl roku uvidí u voleb.

Jinak chci podotknout, že jeho mediální poradci, jež jsem dříve považoval za totální břídily, neboť ho nedokázali zbavit zlozvyku nepatřičně máchat rukama, jsou géniové. Až se totiž Terezie Tománková oblékne do plavek a její pořad se bude vysílat z podolského bazénu, pak bude mít Fiala stoprocentně nad Babišem vrch, nikoli argumenty, ale kvalitními tempy mu prostě uplave. A jestli ne, pak ho jeho ruce jistě udrží nad hladinou. Neutopí se...

12 3
možnosti

Já bych od Babiše očekával že předstoupí s programem jak pacienta léčit, ne jen vykřikovat - pusťte tam Kubu nebo já jsem "zajistil" v Bruselu stamiliardy a ti ňoumové to nrumí využít. Přitom to hnutí ANO by mohlo být životaschopné. Pominu-li neoblíbeného Babiše tak je to v podstatě to samé jako Macron se svým Renessaince alias dříve En Marche. Ve Francii jsou také pravice i levice jako státotvorné k ničemu.

1 6
možnosti

ANO by mohlo být životaschopné? Myslíte tu stranu, která má podle průzkumů více než dvakrát větší preference než druhá ODS?

2 0
možnosti
Foto

J46i60r61i 70C31i16z

4. 6. 2023 15:13

vysledek ocekavany a jak rikal klasik: Hyn se ukaze! A uz se to nejak pomalu zacina vsechno vybarvovat, protoze dle pruzkumu STEM by ANO volila 1/3 volicu a z Narodni fronty by se jiz do Zvanirny (parlamentu) nedostaly dve partaje! Pokud NF bude dal pokracovat ve zvysovani dani pro obcany, coz je nepochybne, tak ANO vyhraje pristi volby s naprostym klidem a bez reklamnich poutacu, protoze vysledkem radeni party NF budou po 4letech desive cifry, ktere budou platit vsichni bez rozdilu. Tedy krome sponzoru NF. Uvidime, co z toho jeste vyleze. Mozna se i nektera partaj trhne z existencnich duvodu z NF.

9 1
možnosti

mimo jine nam Babis sdelil, ze zachranil tisic Cecencu - to je chlapík!

ale vazne: pan Babis retoriku nezmenil, uz nevyvolava, ze chce mir, ale ze vlada ozebracuje lidi

retorika vhodna setkani nespokojenych na Vaclavskem namesti a jinde

ja stale tvrdim, ze vlada musi byt jeste prisnejsi, protoze jinak jsme v ... Recku

peknou nedeli preju

9 13
možnosti

J28a11n 30R30á97ž

4. 6. 2023 15:59

K tomu Řecku: Zní to podivně, ale

Řekové se z bankrotu, ve kterém reálné byli, dostávají obdivuhodně efektivně. Chce to mít vládu opravdu odvážnou, která se nebojí nepopulárních kroků. Taková vláda nesmí být složena s pěti zcela nekompatibilních subjektů a musí mít v čele předsedu, který o reálném životě něco ví a občanům nelže.

S tím, že by vláda měla být "přísnější" souhlasím, ale to se od Fialy a spol. nedá objektivně očekávat.

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS