Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Volby, obzvláště tyto nedávné, si nic jiného než absolutní nezájem či humor, jako je tomu ve Vašem článku, nezaslouží R^

0 7
možnosti

Napsal jste docela solidní pitomost, co jsme se ale dozvěděli, je, že jste objevil nové slovo.

5 0
možnosti

Volební systém je nastavený chytře, že nepomůže ani volit senátory dušující se, že senát zruší. :-)

3 1
možnosti
Foto

To jste zapomněla, že se do parlamentu EU dostal pan Mach, jehož strana měla v programu vystoupení z EU? ;-D

Proč by si měli senátoři senát zrušit? Myslíte, že jsou padlí na hlavu?

0 0
možnosti

Tak konecne jste si mohl "zgustnout" na cely Senat, jako politickou istituci, pane Otto Kamme. Nevim zda ta vlozka o vasem padu na hlavu je dokazana (pisete o ni v kazdem clanku ktery tvorite), ale neco zde s vami nehraje. Tak inteligentni pisatel (nekdy) a tolik spatnych nazvu Senatu. Vzdyt to ctou prvnaci zakladni skoly, tak co si o vas pomysli?

Uznavam vasi preferenci pani Nagyove pred vedoucim Senatu Vystrcilem neznajiciho mluvit anglicky. (a cpe se tam). To, ze se zminujete o strategicke chybe ODS a koalice SPOLU, ale "obut" se do obcanu jihlavskeho volebniho obvodu, to je nehoraznoust prvniho radu. Je videt ta nevyuzita moznost soudit tu sestricku vasi mamikou, bylo opravdu chybne rozhodnuti. Tim by ta diagnoza byla potvrzena a takove poznamky by jste mohl odhazovat. Jina cerna budoucnost vas ceka. Ach jo.....??!!

9 0
možnosti

Tak jsme se vyblinkali...

8 2
možnosti

Pane Kamm ta zdravotní sestra měla s tou vaší diagnózou fakt pravdu. Jediným kladem na vašich blozích je to, že jsou známkou toho, že tu máme pořád demokracii, i když to někdy bolí. ;-)

13 1
možnosti

Pobavilo, dík. Reakce Marie také - jak příhodná!

1 0
možnosti

Nechte Vystrčila tam kde je. Ale charizma svého předchůdce nemá.

1 0
možnosti

To je jako u blázna. Předseda Senátu je Ústavní činitel č.2). Sláva, slušný člověk. Právě do jeho rukou, prezident ČR, skládá svůj slib. Až to udělá, tak jej chce vyhladovět. Doslova, ani jej nezve na oběd. Rozpočet Hradu, mezitím historicky, rekordně nabobtná ...

Nevím jak jsem vychován. Opravdu mi činí blbě. Opět vidět volně pobíhajícího agenta Stb - po náměstích. Do práce - PS nechodí , nemá čas. Dopoledne je souzen - odpoledne slibuje blaho. Je doprovázen kolegyní, souputnicí. Ta je závislá na osudu krmiče čápů. Tedy jde krmit lid, šiška salámu s sebou.

Já na to nevěřícně zírám. Nerozumím tomu. Zase mám radost. Asi nejsem padlý na hlavu samotný. Autor blogu je postižen rovněž. Děkuj, super. Ve dvou se to lépe táhne. Pouze si říkám. Proboha, kdy podobné skulptury již konečně odtáhnou ? ... :-)

20 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS