Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nějaký individuální tvrdý zákrok s "odstrašujícím" účinkem moc nepomůže. Když se to dělá špatně od začátku. Kaddáfí, Asad a další nejsou nebo nebyli kladní vládci, ale odstranit je když se nám zachce - přináší též obrovské problémy. Politika je umění možného.

0 0
možnosti
ZD

Pravdu má pan Ráž. Takže nepřítelem (nejen) pořádku okolo nádraží je protektor a naše opatrnická připokálenost. Souhlasím, že uvidíme jak se s narostlým vředem vypořádá nová garnitura.

Jenomže, kdyby mohly volby opravdu něco změnit.... však víte! ;-)

5 0
možnosti
ZZ

Kdo by se chtěl s póvlem párat ?

Však ono to nějak dopadne.

Je li někde hodně bezdomovců, opilců, žebráků ....... odstraníme lavičky - a oni se přesunou jinam.

:-/

0 0
možnosti
JL

Park u Hlavního je dlouhodobě hnus, ať jdou migranti nebo nejdou - sedí tam podivné panoptikum existencí, které by se mohly chytat v hororech, i ve dne. V noci tam nechodím. Možná se podívat do civilizovaných zemí a zeptat se tam, jak to dělaj, že nemají na nádraží takovou svoloč.

4 0
možnosti
ZD

Nejsem cestovatelský typ a osobní zkušenost mám jen z Itálie. Tam bych ale moc návodů na řešení nehledal. Je to systém - viz pan Ráž !

0 0
možnosti
JR

J69a91n 95R93á97ž

28. 9. 2022 10:53

I to je důsledek neblahé pseudohumánní politiky EU sahající do roku 2015, kdy zejména Německo (paní Merkel) donutilo veřejnost ke smazání hranice, která rozlišuje mezi uprchlíkem, podle definice mezinárodní azylové úmluvy a ekonomickým migrantem. Takže normou Evropské unie se stalo udělovaní statutu uprchlíka všem, kdo se v Evropě objeví a to i bez prokázání osobní identifikace a relevantního důvodu pro pobyt v Evropě.. To se samozřejmě rozkřiklo po celém světě, kde se rychle zorganizovaly převaděčské gangy, které za pomoci vyděračských t.zv. humanitárních organizací, začaly do Evropy hromadně dovážet každého, kdo zatoužil po lepším životě.

Výsledkem této chybné politiky je, že země, které snažili vlastními prostředky Evropu před migrantskou explozí bránit, byly ostrakizované a země, které svou vstřícností migrantskou krizi prohlubovaly, byly chváleny.

Takže se nyní nedivme, že se i u nás děje vše nechutné, co je spojeno s nekontrolovatelným přílivem migrantů, tedy všechno to na co si obyvatelé západních zemí už zvykli.

Naším štěstím je, že Česká republika je jen tranzitní zemí a tak obvyklé neblahé jevy spojené s usazováním migrantů v každé zemi, jako jsou války migrantských gangů, problémy ve školách, pouliční zločinnost i nárůst infekčních chorob, vznik muslimských ghett., což je zákonitým důsledkem hloupě vstřícné politiky Evropanů vůči novodobým kolonistům, se nám zatím(!!) vyhýbají.

9 0
možnosti
JL

Je to věc podmínek, které jednotlivé státy vytvářejí imigrantům - pokud někoho zajímá pohled zevnitř - od migranta - může si přečíst třeba SLZY V PÍSKU, což je story mladé somálské holky, která chtěla do USA, ale uvázla v Německu. Podmínky tam neměla vůbec tak růžové, jak si to představujeme.......

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 35,74
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik