Diskuse

Co s covidem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Covid přijde, nový a lepší ;-)

Karma!

0 0
možnosti
Foto

Pokud by bylo očkování proti covidu povinné, tak kolik přesně vakcin za kolik peněz by bylo potřeba koupit - dnes nikdo neví, protože to opravdu neví. A to si český stát přece nemůže v žádném případě dovolit, protože musí šetřit na stavbu Památníku obětem KT. ;-(

1 1
možnosti
Foto

Pane Šindeláři, nenechal jsem se očkovat ani nepovinně a nenechal by se očkovat ani povinně. Covid jsem prodělal a byla to lepší chřipka. Covid tu bude i když my už nebudeme. Očkování proti covidu neposkytuje slizniční ochranu, kudy covid vstupuje do těla. Proto tolik lidí i po třetím očkování má covid. Slizniční ochranu poskytuje prodělání covidu.

0 3
možnosti

Jistý sociolog napsal o Covidu i toto:,,Covid nás dokonale zbavil iluzí o racionalitě chodu státní správy. Odvolávání přijatých opatření a opětné přijímání opatření definitivně odvolaných se stalo jediným platným pravidlem. V nastalém zmatku už nikdo není schopen vyhodnotit, zda v boji s epidemií byla účinnější opatření, která byla přijata po zralé úvaze, anebo spíše ta, která byla přijata nějakým nedopatřením.

Nová vláda se od té staré poučila, takže dělá věci naprosto stejně jako ona, přesvědčena o tom, že se v tom stejně už nikdo beztak nevyzná.

3 0
možnosti

O44t37t34o 56K20a84m63m

16. 8. 2022 7:41

nelze nic k tomu říct, jenom souhlasit...

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS