Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jojo už to tu bylo, pekárnu řídil pekař, truhlárnu truhlář, všichni odborníci a jak to dopadlo víme všichni, kdo řídí vás??

0 1
možnosti

Už aby nastoupila aspoň vláda odborníků a zachránila co je ještě možné, protože co ministr to skutečný expert na ...:-)R^

7 7
možnosti
Foto

Třístášedesátápátá změna názoru pana Koreckého.;-D

7 7
možnosti

pripominate mi "cernou kroniku" z filmu "At ziji duchove"

ze si radsi, clovece, neuzivate letni nedele jinak, nez posedavanim u bedny

7 1
možnosti

Pravda mnohem lepší je užít neděli diskuzí na Babišove Idnesu;-D

2 0
možnosti

J80a48n 92R54á15ž

7. 8. 2022 13:28

Docela zábavné čtení v této nezábavné době a tak jsem dal karmu.

3 1
možnosti

Je to sranda. Oželel jsem, Moto GP i Maňásky na Primě. Proč? Slovy mého otce - Chci se mít lépe. Tak musím více makat a méně mluvit - skládám a štípu dřevo. Po internetu očítám zřejmé - MMF vytýká národním vládám - Plošnou pomoc k energiím. Logicky to nevede k úsporám spotřeby - cena neklesne, nemá důvod. Zadlužují se domácí rozpočty, nic to neřeší. Stalo se očekávané! Agentura Moody‘ - snížila hodnocení úvěrové spolehlivosti ČR.

Alenka jásá, "Důkaz neschopnosti fialového saka"! Kalousek ji říká - "Tato vláda udělala pro energo přežití. Za 8 měsíců více, více, jako páně Burešova za 8 let". Já vím, včetně mne samotného - Jsme šašci :-) Tak jo, jdu sekat dále ...

10 1
možnosti

Desatero otec nenaučil?

3 1
možnosti

Pozoruji dynamiku ekonomiky například v Albertu, zaměstnali už minimálně 3 staříky, možná i 70leté. Proč? No důchodci zjevně už nemají kde brát, tak jdou makar. Taky o tom přemýšlím - z 20 000 , když zaplatíte půlku za nájem, se situace může zvrtnout. Ale nechce se mi dělat sekuriťáka nebo kustóda v muzeu za 100 kaček na hodinu. Zkusím přežít.

6 2
možnosti

J91a30n 48R28á64ž

7. 8. 2022 13:53

K těm sto kačkám na hodinu:

Kamarád dělá jako důchodce nočního vrátného v kancelářském komplexu za 110Kč/hod brutto a střídá se ještě se dvěma, se kterými je prý dobrá domluva, které dny v týdnu si to "odslouží", neb zaměstnavateli je to jedno a tak "slouží" jen deset až dvanáct dní v měsíci po dvanácti hodinách. Vysvětluje důvody takto: "Dívám se tam na televizi jako doma a po osmé večer jen každou hodinu obejdu budovu. Za vydělané peníze zaplatím členský příspěvek v golfovém klubu a tak i jako důchodce mohu dále provozovat svůj koníček a nemusím se moc omezovat v nákupech."

Podle mne velmi konstruktivní přístup!

PS.Jsou mi dost protivní lidi, co si jen stěžují, jak se mají špatně, ale proto aby se měli líp, nic nedělají, i když by mohli.

9 0
možnosti

Čekat něco od politiků nebo odborníků je poměrně beznaděj. Všichni jsou totiž na něčem závislý, takže pravdy se v tom nedobereš. Odborníci kopou za někoho (banky apod.) a politici za své mafie, pardon strany. Politici pochopili, že důležité je upozorňovat na to, že druhá strana něco udělala špatně a používat úderná hesla, která pochopí i lidé s IQ tykve i ti, co při poslechu TV dělají něco jiného - třeba krájí cibuli...MASO BUDE, SOUDRUZI.

1 0
možnosti

A co vy? Také se chystáte v zimě umrznout jako spousta našich moudrých flastenců? A jestlipak máte nakoupeny zásoby rýže a těstovin? Bude hlad. Ale můžete poprosit zachránce národa Andreje, až se u vás objeví s obytňákem, aby vás zachránil před touto vládou. Možná i knihu vám podepíše.R^;-D

11 7
možnosti

Jste stejně trapný, jako celá naše vláda a vládní strany. Jenom Babiš, Babiš a zase Babiš.

7 5
možnosti

Fakt je že komunikace "pětikolky" je strašná. Každý mluví jinak - Síkela, finance, Jurečka, Pirát. Zkusit vládu jedné strany:-)

5 2
možnosti

J21a41n 80R39á49ž

7. 8. 2022 15:01

No zrovna vládu jedné strany, nota bene zakotvenou v Ústvaě bych nechtěl a vím že jste to tak nemyslel:-)

Ovšem zastávám názor, že současnou pětikolku programově tak různorodých stran, nám byl čert dlužen. Vždy jsem byl proti předšasným volbám, ale tď bych je uvítal za podmínky, že by Rychetského pravidlo o koalacích bylo zapomenuto a každá strana by férově kandidovala samostatně. Sakra, vždyť už nejde o Babiše!. Kdyby ano, tak by hodně vypovídalo o sebevědomí předáků stan, že mají z toho člověka pořád strach a nevěří si, že by ho porazili.

3 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS