Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslela jsem si naivně, že sadomasochismus spadá spíše do temných úkrytů internetu zneužívaného úchyláky a obchodníky s lidmi. Ale nějak se překvapivě rychle letos uchytil v nejvyšších politic. sférách vč. odborníků jimi dobře placených, vč. médií podporovaných příspěvky těch, kdo tlačí na očkování i těch prokazatelně již imunních občanů. Docela jsem se zasmála, když mi včera mladí redaktoři ČT z obrazovky sdělili, že se nyní musíme každý 5. měsíc či už i 2. měsíc (Janssen) očkovat a že to tak zřejmě půjde i nadále. Oni jsou přece mladí, zdraví, u nich covid-19 v drtivé většině neznamená žádné riziko - a překvapivě nepoložili otázku politikům, jak je možné, že se vynucuje povinné očkování dosti mimo vědu: nutit vakcíny s potenciál. riziky závažných účinků mladým a zdravým, kteří sice bývají pozitivně otestovaní, ale nekončí v nemocnicích? Avšak i ti starší a sem tam nemocnější mají mít právo svobod. rozhodnutí bez vnějšího nátlaku - EU přece ještě nezrušila platnost bioetické konvence aj. Podle dat SÚKL aj.: zvláště senioři hůře snášejí některé vedl. účinky vakcín, pro ně mohou mít i fatální následky.

1 5
možnosti
Foto

Asi takhle. Nemusíte si nic vymýšlet. Vše v tomto směru už bylo vymyšleno za vás. EU má zhruba 450 milionů obyvatel.

Evropská komise vyjednala pro členské země Evropské unie nákup 1,8 miliardy dávek vakcíny proti covidu-19 od firem Pfizer/BioNTech. Oznámila to v pátek předsedkyně unijní exekutivy Ursula von der Leyenová, podle níž kontrakt zajistí státům bloku dodávky do konce roku 2023.

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/nejvetsi-objednavka-u-pfizeru-eu-dostane-18-miliardy-davek-40358097

1 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 33,00
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik