Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ze kterého úhlu se musí čučet na TV, aby v ní vypadal Havlíček jako chudák?

1 0
možnosti
Foto

Předpokládal jsem z názvu, že blog bude o jmenování nového premiéra, které je ale velmi stručně okomentováno jen v prvním odstavci. Navíc mi při nemocném prezidentovi přišlo aranžmá jako jediné možné, pokud měl být zachován slavnostní charakter ceremoniálu (nebereme-li jako možnost, že by oba byli v ochranných proticovidových kombinézách).

Skutečně bizarní mně spíše připadá vytvářet zdání, že nová vítězná opozice jen "nenechává nit suchou" na vládě A.Babiše, a zapomínat přitom na neuvěřitelný chaos vlády, kvůli kterému klesla důvěra občanů v ní na historické minimum.

Obdobně bizarní je označovat ministra Havlíčka v diskuzi za "chudáka", nicméně respektuji Váš názor, jen máme každý svůj názor na jeho "trpělivé vysvětlování".

2 0
možnosti

Tak ZOO burza, zase tak špatná nebyla. Zaujal mne ten ještěr v teráriu. Prý bude mluvit s kandidáty. Nevím jak. Asi si musí vlézt do lahví od okurek. Každopádně, důstojné to bylo. Jmenování cestou videokonference, distančně - digitálně? To by nebylo vono ... :-)

2 0
možnosti

Tvrdý a nelítostný výslech Fialy u Moravce.... To byla krutarna... ;-D

2 0
možnosti

Takže koniec českej komédie reality show v priamom prenose.;-(

Ďakujeme dobre sme sa pobavili, od samého začiatku až po bizarný záver.R^

0 0
možnosti

Jmenovací dekret podepsal Miloš Zeman již v sobotu.

Takže celá ta paráda tady byla jen pro zviditelnění Fialy.

;-)

0 1
možnosti

A86l28e80š 40N38o54v72á22k

28. 11. 2021 16:20

Všichni byli jistě očkování a testování, tak nač ten strach z kovidu?

0 0
možnosti

Vůbec se nedivím, když člověk vašeho ražení napíše "bizardní".:-)

7 0
možnosti
Foto

J28i94r49i 57C11i72z

28. 11. 2021 16:01

Ten chlapec Rakusan je synem pani Lidy Rakusanove, co nas vsechny informovala o deni ve svete ze Svobodne Evropy? No, nevim jestli z nej ma maminka radost, ale ja jsem toho chlapce jednou poslouchal cca 5min v nejake predvolebni debate, protoze jsem o nem nikdy driv neslysel a najednou se stal medialni hvezdou. Jen musim konstatovat, ze takovou gumu jako je ten chlapec Rakusan jsem dlouho neslysel. Rakousko mam velmi rad z doby sveho pusobeni tam ve svem sportu a taky proto, ze jsem z 1/4 rakouskeho puvodu. Ale ten chlapec nedela vubec cest svemu jmenu, proste je jen guma.

3 6
možnosti

P56e35t30r 22L85o42r80e36n10c

28. 11. 2021 15:12

To s tou vitrínou a vysunutým/zasunutým orlojprezidentem překonalo i Monty Pythony...;-D;-D;-D

2 1
možnosti

Nezlobte se, ale k čemu byste přirovnal papamobil, není to něco podobného?

1 1
možnosti
Foto

J79i66ř48í 90K89i13n52d85l

28. 11. 2021 14:28

Mediím poskytl rozhovor Prymula. Bylo to zajímavé čtení. Na otázku, proč nemá očkování takovou účinnost, jak se předpokládalo, jak je možné, že očkovaný i po třetí dávce končí v nemocnici a mohou i nákazu přenášet. Na to řekl, že očkování bylo testováno na jiný druh covidu než dnes. Dnes tu máme mutaci Delta a na tu tak nezabírá. Takže jsem si položil otázku, proč se tak trvá na očkování. Jak říkají lékaři můj známý lékař, nakoupilo se velké množství vakcín a jejich respirační doba končí příští rok, takže je třeba rychle vyočkovat.

0 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS