Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Vzhledem k tomu, jak ti chytrolíni z opozičních lavic kritizovali naprosto všechno, co se proti Covidu udělalo, tak předpokládám, že po jejím nástupu k veslu Covid během krátké chvilky úplně zmizí. R^

0 0
možnosti
Foto

J63i31r56i 89C57i98z

21. 10. 2021 16:12

Vazeny autore, o flek MZ nebude zas tak velky zajem v Narodni fronte. Velky zajem byl o dalsiho mistopredsedu Parlamentu, ktery danove poplatniky prijde na 4mil Kc rocne (spocitala pani Schillerova). MZ sice ma velky rozpocet a lze s nim delat kouzla, ale v dobe Covidu je to velmi rizikove pracoviste, protoze ministr bude asi muset prikrocit k velmi nepopularnim opatrenim a tim Narodni fronta nastve volice. Tipnul bych, ze flek ministra zdravotnictvi prideli nejakemu Piratovi, stejne maji v Parlamentu jen 4 sesle a kdyby se Pirati rozhodli trhnout z Narodni fronty, tak se zas nic vyznamneho nedeje. Mozna to nabidnou predsedovi Piratu, stejne vypada jak v poslednim tazeni a nejaky prusvih s Covidem hodi pak na nej.

2 0
možnosti
JD

Válek už je připravený! A je z TOP 09!

0 0
možnosti
PB

P82e11t74r 10B97u24r53i54a59n

21. 10. 2021 14:13

Počkám po třetím očkování...;-D a proč po třetím, copak ono to není účinné už po prvním podání? A kolik těch očkování ještě bude, patnáct, dvacet?

2 2
možnosti
JD

Tak to je hodně marné.Rv

0 1
možnosti
JR

J21a45n 97R89á47ž

21. 10. 2021 13:00

Fialovu vládu čekají problémy, proti kterým byly babišovy loňské procházkou růžovým sadem. Musí si vybrat, zda zachraňovat hospodářství státu a tak udržet jakž takž nad vodou životní úroveň obyvatel nebo hospodářství definitivně potopí protikovidově preventivními variantami Lockdownu. .

K tomu:

Přes 45 tisíc nakažených covidem-19 zaznamenaly britské úřady za čtvrteční den minulý týden. Hospitalizace roste, každý den umírá asi sto pacientů. Přesto je tamní veřejnost v klidu.

Podle Lindy Bauldové z Edinburgské university jsme ve fázi, kdy jsme si zvykli na něco, co nezmizelo. Lidé nevnímají růst počtu nakažených i hospitalizovaných tolik citlivě.

Psychologové se shodují, že velká část obyvatel prostě začala vnímat covid-19 jako součást každodenního života

(převzato z webu Dr.Macka)

3 0
možnosti
JD

Fialová vláda bude mít podstatně lepší podmínky ohledně viru. Vrásky na čele jí ale udělá inflace. Nejlegračnější ovšem je "boj" o ministerstvo práce! Odbornice Pekarová- Adamová pracovala v minulém volebním období na sociálních věcech v opozici. To stejné dělala i Richterová z Pirátů. Čekal jsem, že jedna z nich tedy obsadí zmíněné ministerstvo! Opak je pravdou!!! Proč se tyto dámy rozhodly právě tak je mi záhadou. Svoji práci za poslední čtyři roky tímto tak nějak devalvují.

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 33,00
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik