Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas. Poněkud menší, ale o to progresivnější inovací by bylo, kdyby byl Václav Moravec ve studiu sám a hovořil sám se sebou. Stejně se tak často dělá, na otázky, které klade hostu, sám odpovídá. Dnes tomu nebylo jinak. Například jeho zaujetí paní ministryní M. Benešovou bylo tak silné, že panu P. Zemanovi položil čtyřikrát stejnou otázku. Prozíravý P.Z. mu nakonec odpověděl - ale vyhýbavě. Zato mu ale sdělil, že na spekulativní otázky nebude odpovídat. Na konci dálkového rozhovoru se V. Moravcovi povedlo - JUDr. P. Zeman skončil na obrazovce rudý, rozčilený. No jo, je to, podle moderátora V.M.,přece náš nejlepší televizní publicistický pořad.:-(

10 1
možnosti
Foto

Opakování stejné otázky se v ČT považuje za vrchol profesionality ;-D

6 0
možnosti

Souhlasím radostně.....:-)

4 0
možnosti

Dnes naprosto souhlasím. Stejný princip, až soudruh Bureš bude dlít v base. Nikomu chybět nebude a dálku může nadále trousit svá moudra .. :-)

2 4
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 35,74
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik