Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslel jsem si, zcela naivně, že půjdu volit podle nějakého programu. Bohužel mám pocit, že v ČR jsou jen dva programy. První se jmenuje "Ať už je Babiš pryč. " A druhý se jmenuje "Hlavně ať tam Andrej zůstane. "

A aby to nevypadalo úplně blbě, nalila se okolo omáčka, že všichni budou mít víc, pro jistotu nikdo neřekl z čeho. Takže vlastně žádná změna. Koncepce, nula, nula, nic. Hlavně naplnit prázdnou stranickou pokladnu a rozdat kšefty kamarádům. Zbývá se jen modlit, aby stát zase neřídila něčí milenka.

2 0
možnosti

Ach jo, čekal jsem něco konkrétnějšího nad čím by bylo možné polemizovat a nic. Před volbami jsou strany populistické, což je normální, nebo si myslíte, že lze volební kampaň dělat nepopulisticky? Volič ať zhodnotí dosavadní práci a zda jsou sliby reálné, zatím se současná opozice drží dost zkrátka, žádné bombastické sliby nevidím. Jedno je jasné, čeká nás krize a dobu konjunktury vytuneloval Babiš a jeho soukmenovci pro vlastní firmy, ve státní kase je díra jak hrom a do voleb se bude kutat ještě hloub, hlava nehlava, teď nebo nikdy, zítřek Babiše nezajímá.

Mimochodem Hřib je nesrovnatelně lepší primátor než Krnda, Bém a jiní, jistě by ho bylo možné někdy nakopnout za některé "pirátské" nápady, ale celkově to zvládá dobře.

1 1
možnosti

O14t75t50o 59K96a31m15m

20. 5. 2021 10:31

..ach jo/2x ... kdyby vyšpulili něco konkrétního, tak by se dalo polemizovat, ale to oni ne...hlavně že volební kampaň nebude populistická a že to dokážou, že to dokážou...

2 0
možnosti

Myslíte toho pana Jurečku, který řešil a nějak se mu to vymklo z rukou boj s kůrovcem? No při procházce našimi lesy vždy na něj vzpomínám...

2 0
možnosti

O83t93t30o 72K94a85m52m

20. 5. 2021 8:22

...a ty lesy jsou ještě na stojato, nebo už na ležato...????

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 35,75
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik