Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pro běžnou chřipku se taky očkování nabízí znovu každoročně protože mutace, a taky je zdarma jen pro některé skupiny. Podle fotky jste ve věku, kdy byste tohle vědět už mohl.

0 0
možnosti
ND

Kolem očkování je spousta kočkování.

Někteří zapřísáhlí odpůrci proti němu brojí, ale zároveň jsou pobouření když se očkují lidi bez potřebných podmínek, které nesplňují...

1 0
možnosti
VB

Ti, kteří z toho mají peníze, vás každý rok i před pandemií přesvědčovali, že je nezbytné se očkovat proti čemukoliv. Jenže jak říkají poctivě výrobci: žádná vakcína nechrání každého očkovaného a každá vakcína i lék části uživatelů mohou navodit i nepříjemné vedlejší účinky(např. život ohrožující anafylaxi). Serióznější země tedy očkování nabízejí obyvatelstvu s informacemi pro i proti, aby si to každý mohl sám zvážit, a nechávají to na dobrovolné bázi. Např. skandinávské země nebo Rakousko a Švýcarsko. V současné době ale už mnohé západní země vědí, že v populaci je už taková promořenost, že je vhodnější vedle pozvánek k očkování více ověřovat imunitu občanů po prodělání covid-19, mnoho zahranič. studií potvrzuje, že po onemocnění - když to přežijete - máte spolehlivější, silnější a dlouhodobější odolnost, při novém setkání s virem vaše tělo tvoří nové protilátky i bez očkování. Tak si nenechte věšet bulíky na nos. V Německu mají už asi 99% přítomnost britské mutace v populaci, je to zcela normální vývoj, nenechte se zmást.

0 0
možnosti
ND

Tak přidám něco do výčtu:

Popeláři

Pracovníci pohřebních služeb

Pošťáci

Pokud to nejsou ti voliči, jen nevím čím se ti voliči budou prokazovat...

Pořád se občané musí něčím prokazovat.

0 0
možnosti
OK

O19t75t14o 14K83a47m79m

11. 5. 2021 6:28

Vážená paní Dubcová,

pokud tam budou ještě popeláři, pracovníci pohřebních služeb a pošťáci, tak na placenou vakcínu už zbyde pouze pan Pavel Ďuran, o kterém vím bezpečně, že nepatří do žádné vyjmenované skupiny....

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 35,74
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik