Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-D Pokrok je pokrok. Jen ta bačkorovotepláková kultůra je asi věčná. Kovid nekovid:-)

0 0
možnosti
MB

Štěpáne, musím upřesnit - Kléma, používal výhradně Dýmky ! Zajímavé :

TGM, šel cestou abstinence - nekuřák. E. Hácha, dobře zásoben, včetně doutníků ! E. Beneš - total suchar ! Kléma, klasiko mládežník z dob ČSM-SSM ! Marta do Vodky dolévala vodu ! G. Husák, celoživotní náruživý kuřák. Na Hradě Partyzánky, následně Ameriky ! Zajímavé, cigára bral druhým - i řidiči, půjčoval si drobné - nevracel ! S hotovými penězi nepracoval ! Dobře o tom, píše historik V. Plevza a L. Štrougal - (Paměti).

V. Klaus - asketa. V. Havel do doby nemoci - komplexně bujarý ! M. Zeman, bujarý furt - Atakuje K. Gottwalda ! Silný kuřák, (od svých 27 let), bez dýmky ... To by byl osvětový TV pořad- ZOOM ? ! :-)

0 0
možnosti
Foto

Jako nekuřák jsem tomu nepřikládal důležitost, ale máš pravdu. Dýmka není fajfka. Fajfku měl myslivec u Staré myslivecké, ale u té hodně staré.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, tak konec televizí v tomto formátu je stejně jen otázkou času, já už třeba na zmíněné zprávy dávno nekoukám, proč taky.... od doby co máme internet je tam vše zastaralé....

4 0
možnosti
Foto

Na seriály, s pár výjimek jako je MASH 4077 nebo To je vražda, ......., se nedívám. Ne snad, že bych se pokládal za debila, ale moje psychika tu dávku umění prostě a jednoduše neunese. Doporučoval bych ve školství praktikovat novinku, uplatňovanou ve filmech a seriálech. Výuku podmalovávat až přeřvávat neposlouchatelnou rádoby hudbou. Žáci budou muset nejen napínat uši, aby vůbec něco z výkladu pochytili, ale současně se bezděčně i na probíranou látku soustředí.

1 0
možnosti
Foto

Nevím proč, ale nějak mi vytanula na mysli stará lidová „moudrost“. Tedy. Jak vypadala výloha řeznického krámu před válkou? Vlevo asparágus, vpravo asparágus a uprostřed vepřová hlava. Za války: Vlevo asparágus, vpravo asparágus a uprostřed portrét Hitlery. Po válce: Vlevo asparágus, vpravo asparágus a uprostřed portrét Stalina. No, jo, jsem asi také mentálně zaostalý. Sám neví, jakou to má souvislost.

1 0
možnosti
Foto

Tu vepřovou hlavu pamatuji i za socialismu. V rypáku měla citron. Gottwald tam měl fajfku.

3 0
možnosti
AK

Tak jak to řekl pan prezident,že každý druhý je nějak postižený.A stím nic nenaděláte jen se člověk ujišťuje,že je to pravda!!

1 0
možnosti
VB

Někdy se mi taky chce říct: Nejsme malé děti!, jak jsme to před 30 lety křičeli na soudruha M. Štěpána. Např. po dvou měsících 24hodinových televizních ukázek zapichování jehel do lidí a 24hodinového omílání slova "očkování" a "vakcína" se pomalu stávám odpůrcem očkování. V západ. zemích k tomu mají občasné pořady, ale neobtěžují jedním tématem nepřetržitě, na světě a v lidském životě se dějí během pandemie i jiné závažné věci.

0 0
možnosti
AK

Tak proč se tady o očkování tak moc lže??Vyočkováno bylo podle jejich počtů cca 850tisíc a kde je zbytek do 1300 000???

0 0
možnosti
MB

Dnes se přidávám, jako ochotný debil rovněž. Potvrzuji, že nepřetržité vysílání reklam = Je vlastně necitlivě přerušováno filmy ! Pro mne impuls, že mám přepnout. Už mám poznání, že to běží na všech okruzích majitele. Tedy ke konkurenci ! Až zase naň přijde komerční chvilka - přepínám opět ! Výsledek je zřejmý - Mám obrovský přehled, shlédnu vše = Nic, nastoupí zdravý spánek !

Kdysi jsem si vynašel obranu - Nahrávání na video. Taky to nefunguje. Když jsem usnul - radostně jsem se vrátil do opakování záznamu. Zdokonalil jsem se, zrada! Už dokáži usnout i při tom prostém přetáčení !

S úsměvem vzpomínám na svého otce, důchodce - brigáda nočního hlídače. Ráno dotaz - "Tož jaká byla směna" ? "Strašná synu - strašná. Oka jsem zamhouřit nemohl - Prášek na spaní jsem si musel dát" ! Nevím, asi tam tehdy televizi ještě neměli ! ... :-)

1 0
možnosti
EK

My máme televizi na netu, každý se dívá na svoje a je klid. Pořad si pustím se zpožděním, a jak přijde reklama, tak to posunu. Starý televizor jsem vyhodila, už bych normální vysílání ani nedala. Jen tam nemáme Novu, ale není o co stát.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS