Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tentokrát ty novináře omluvím. Odkryli to, co mělo být odkryto. Ti politikové tam opravdu být neměli. Ovšem neměl tam být ale hlavně Husák - krajský šéf Policie ČR.

Že by nějaký pozůstatek devadesátých let, kdy policisté pracovali dle pokynů kmotrů politických bosů ?

8-o8-o8-o

0 0
možnosti

Novináři za to nemohou. Těžko si mohu představit, že součástí oné slovansko-keltské povahy je i odvracet zrak od nepravostí. Máme vládu, která nás zastupuje a rozhoduje za nás, co je pro nás nejlepší a pak plnění vyplývající z těchto rozhodnutí vymáhá. Odvracet zrak od porušování zákona je nebezpečné. Co všechno lze přehlédnout, přestupek, zlodějinu, vraždu? U novinářů se k tomu přidává i zveřejňování informací "ve veřejném zájmu" a o porušování zákonů veřejných činitelů, zaměstnanců státu, našich zaměstnanců, bychom rozhodně vědět měli.

Na druhou stranu, nad tím co se tu děje, by kroutili hlavou i v Kocourkově. Trestně stíhaný premiér a usvědčený lhář vyzývá k odstoupení ze všech funkcí činovníky za "pouhý" přestupek, kde potrestání je vyřešeno pokutou a tím řízení končí. Navíc značná část veřejnosti s nařízeními nesouhlasí a někteří je dokonce bojkotují, vědomě a veřejně porušují. A je jasné proč. Naše vláda vydává buď nesmyslná a zmatená rozhodnutí, nebo nám neumí vysvětlit, proč to vlastně dělají. Například na co vláda potřebuje nouzový stav, nevysvětlili to ani ve sněmovně, jen emotivně vykřikují něco o vraždění spoluobčanů a pak za nesmyslný úplatek komunistům to prohlasují. Jediné co je pro ně výhodné, je utrácení státních peněz bez kontroly, řekne nám někdo komu a kolik bylo zaplaceno? Jestliže i státní zaměstnanci názorně ukazují co si o nařízeních vlády myslí, pak je potřeba vládu zmatkařů a prospěchářů vyměnit, čím dřív to bude, tím míň nás to bude stát, vlastně naše děti a jejich děti.

2 0
možnosti

John Swinton (1829-1901) byl skotsko-americký novinář, vydavatel novin a řečník. Největší vliv získal jako hlavní redaktor New York Times. John Swinton prohlásil při přípitku v roce 1883 na večírku, pořádaném při příležitosti zahájení vydávání jeho vlastních novin :

Volný překlad: „Něco takového jako nezávislé noviny v Americe našich časů neexistuje. Vy to víte, a i já to vím. Žádný z vás se neodváží psát svoje skutečné názory a kdybyste se odvážili, věděli byste předem, že se tyto v novinách neobjeví.

Já jsem pravidelně placený za to, abych držel svoje skutečné názory mimo noviny, pro které pracuji. A vy ostatní jste placení podobně za to stejné a každý z vás, který by byl tak hloupý, že by psal to, co si skutečně myslí, svoje skutečné názory, by se ocitl na dlažbě a hledal by si nové zaměstnání. Kdybych dovolil, aby se můj skutečný názor objevil v nějakém čísle mých novin, do 24 hodin ztratím své zaměstnání.

Zaměstnáním novinářů je ničit pravdu, otevřeně a bezostyšně lhát, překrucovat pravdu, pomlouvat, podlézat a lísat se k těm co nás platí a za svůj denní chléb zaprodat svoji vlast a svoji rasu. Vy to víte, já to vím, tak potom co je to za hloupost, vzájemně si připíjet na nezávislý tisk? My jsme nástroje a vazalové boháčů, kteří jsou v pozadí. My jsme jejich panáci, které oni dirigují a my tancujeme jako jejich loutky na špagátech. Náš talent, naše 2 schopnosti a naše životy jsou kompletně majetkem jiných. My jsme intelektuální prostitutky.“

No myslíte si,že se za těch cca 130 let v novinářské obci zlepšilo???

0 1
možnosti

Ano, tenhle levicový radikál se snažil zaujmout veřejnost za každou cenu, nějak ty vlastní noviny do povědomí dostat musel, novinář převážně na vlastní noze, pracoval kromě New York Times taky v New York Sun (bulvár) a neúspěšně kandidoval za radikální levicovou stranu. Jeho projev jen dokazuje, že již tenkrát (cca 1880) byla v Americe svoboda slova.

1 0
možnosti

Možná by na váš článek mohl reagovat někdo z majitelů restaurací, do kterých v posledních dnech vtrhla šťára a jednoho z nich, tuším, i zatkli.

0 0
možnosti

myslím si, že Babiš se z pandemie zbláznil. Dále covid-psychoza prostupuje část společnosti. Naštěstí Češi jsou mírné ovečky a nezapalují auta jako Holanďani a nehážou v Praze po policajtech šutry. To je výhoda slovansko-keltské povahy odkojené Rakousko-Uherskem. To chce klid.

0 0
možnosti

P86e58t18r 28B47u87r13i90a65n

25. 1. 2021 23:41

Hrozný bláboly.

0 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 35,74
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik