Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cítil bych jako diskriminaci, kdyby na konci lana spolu s příznivci ANO nestoupali vzhůru také ateisté, kteří nevěří na ozdravnou moc této opozice. Dvojčata kolegy poslance brzy jistě ujistí s klasikem : " Po 20.lednu budeme jezdit do Moskvy D.C., učit se, jak Vás přeprogramovat. Pocahontas je milá žába, burani!"

0 1
možnosti
ZZ

Aby vaše oblíbenkyně nakonec neskončily jako bývalá poslankyně za ODS a exprimátorka Chomutova Ivana Totter (dříve Řápková) vlastní podíl ve firmě, za kterou stáli dva obžalovaní v kauze ROP Severozápad.

Exprimátorka Chomutova Ivana Totter (dříve Řápková) získala třetinový podíl ve firmě Real Estate, kterou předtím budovali severočeští kmotři Alexandr Novák a Daniel Ježek. Firma vlastní a pronajímá především nemovitosti a její hodnota

dosahuje 300 milionů korun. Na konci roku 2016 do firmy Real Estate vstoupila Ivana Totter, která ještě pod jménem Řápková působila do roku 2013 jako poslankyně za ODS a v letech 2002 až 2010 stála v čele města Chomutov.

Jak dokážou bohatnout spravedliví politikové ODS ?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 29,72
  • Průměrná čtenost 723x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik