Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pokud má pan Vystrčil jako jeden ze čtyř důležitých osob v čele státu zkalkulován dopad na politické vztahy a ekonomiku a vychází to v prospěch naší země, ať jede.

Není li tomu tak a jde jen o gesto nebojácného představitele malého státečku kdesi uvnitř EU, pak by měl zapřemýšlet.

Chce li být vyslancem obhájců lidských práv a nezávislosti je to OK, pak by měl následně ovšem uskutečnit další cesty obdobného typu, např do Katalánska a podpořit nezávislost, stejně tak absolvovat diskus s Basky a Skoty a Vlámy a nemusí to být jen Asie a Evropa i v Americe by se příležitost našla. Tady doma není co řešit přece...

1 0
možnosti
ZZ

Tchaj-wan provozuje nějakou linku do Prahy ?

Vypadá to spíš, jako by Tcha-wan u nějakého dopravce objednal let, pro naše pány senátory a jejich doprovod, báječný výlet !!!

Vzhledem k tomu, že senát nemá žádnou pravomoc protože prakticky jen schvaluje, či opravuje formou pozměňovacích návrhů Parlament, tak mi uniká, proč senátoři o tuto dovolenou tak usilují.

V zaměstnání privátních společností je podobný výlet je považován za formu zjevného úplatku.

:-(:-(:-(

2 1
možnosti
ND

Proslýchá se, že letadlo je zajištěno jen pro cestu tam, o zpatecni cestě se jedná s neznámým dopravcem, který požaduje za cestu broušené sklo, cibulák a modrotisk, to vše v množství nemalem, ale i v nevelkém.

0 0
možnosti
Foto

A tibetská vlajka nebude?

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 33,00
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik